Το ThinPrtpPapTest  αποτελεί μια σπουδαία καινοτομία στο χώρο της κυτταρολογικής εξέτασης καθώς είναι η πρώτη εξέλιξη του τέστ Παπανικολάου μετά από έξι δεκαετίες, που συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του ποσοστού του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Σήμερα είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος ελέγχου των γυναικών για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, με ιστορικό HPV, όντας σημαντικά πιο αποτελεσματικό από το συμβατικό Τεστ Παπ.

Τον Μάιο του 1996, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε τη καθιέρωση της μεθόδου ThinPrepPapTestαναγνωρίζοντας ότι είναι σημαντικά πιο αποτελεσματική στην ανίχνευση HPV τραχηλικών αλλοιώσεων.

  

Σε τι υπερέχει το THINPREP;

Η διαδικασία λήψης του τραχηλικού επιχρίσματος είναι η ίδια, όπως και στο συμβατικό Παπ Τεστ, δηλαδή λήψη κυττάρων από τον κόλπο, τον τράχηλο και τον ενδοτράχηλο.

Η διαφορά της μεθόδου ThinPrep είναι, ότι τα κύτταρα, αντί να επιστρώνονται σε ένα πλακίδιο που στη συνέχεια αποστέλλεται για μικροσκοπική εξέταση, μεταφέρονται σε ένα ειδικό φιαλίδιο με διάλυμα συντήρησης. Με αυτόν τον τρόπο, φτάνει στον κυτταρολόγο το σύνολο των κυττάρων που έχει πάρει ο γιατρός που έκανε τη λήψη και έτσι δεν υπάρχουν ούτε απώλειες, ούτε <<φθορές>>.

Επιπλέον, η επίστρωση στη γυάλινη πλάκα γίνεται στο Κυτταρολογικό Εργαστήριο αυτόματα με ειδική συσκευή. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει τη συλλογή όλων των κυττάρων της λήψης και τη σωστή συντήρηση και επίστρωσή τους.

Γιατί είναι πιo αποτελεσματικό;

Έγκυρες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει παγκοσμίως απέδειξαν ότι το Παπ Τεστ με τη μέθοδο ThinPrep δίνει ακριβέστερα αποτελέσματα από το συμβατικό επίχρισμα.

Το ThinPrepΠαπ Τεστ αποτελεί σήμερα την πιο ευαίσθητη μέθοδο προληπτικού ελέγχου και διάγνωσης βλαβών του τραχήλου της μήτρας.

Γιατί θα έπρεπε να ζητήσω ThinPrep Παπ Τεστ;

Το ThinPrepΠαπ Τεστ είναι η πρώτη πραγματική βελτίωση του τεστ Παπανικολάου από την πρωτοεμφάνισή του πριν 50 χρόνια. Αυτό το εξελιγμένο τεστ ενισχύει την εμπιστοσύνη σας για την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Παράλληλα, σας παρέχεται η δυνατότητα από το ίδιο δείγμα να γίνουν πολλαπλές εξετάσεις χωρίς επαναληπτική επίσκεψη και λήψη.

Δυνατότητα ανίχνευσης και ταυτοποίησης του HPV.

Μέσω του ThinPrepΠαπ Τεστ είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί με το πλέον αξιόπιστο τρόπο η ανίχνευση και η ταυτοποίηση των τύπων του HPV.

Γιατί να εμπιστευτώ το THINPREP ;

  • Το ThinPrepΠαπ Τεστ είναι το πρώτο τεστ υγρής φάσης που έχει εγκριθεί από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) από το 1996 και σήμερα αποτελεί μέτρο σύγκρισης στο Παπ Τεστ.
  • Από την έναρξη της εφαρμογής του ο καρκίνος τους τραχήλου της μήτρας έχει μειωθεί κατά περίπου 30% στις ΗΠΑ
  • Το 70% των Παπ Τεστ στις ΗΠΑ είναι ThinPrepΠαπ Τεστ.

Μόνο το ThinPrep Παπ Τεστ έχει εγκριθεί από το FDA:

  • Για έλεγχο *Hpv
  • Ως το πιο αποτελεσματικό Παπ Τεστ
  • Ικανό να αυξήσει σημαντικά την διάγνωση των αδενοκαρκινωμάτων.
  • Έχουν διενεργηθεί πάνω από 170 μελέτες  με το ThinPrepΠαπ Τεστ.
  • Έχουν διενεργηθεί πάνω από 300 εκατ. ThinPrep Παπ Τεστ.
  • Το ThinPrepΠαπ Τεστ χρησιμοποιείται ως μέθοδος επιλογής στην Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ελβετία και ΗΠΑ.

Ωράριο Λειτουργίας

Τρίτη: 15:00 - 21:00

Τετάρτη: 15:00 - 21:00

Παρασκευή: 15:00 - 21:00

Πάντα μετά απο ραντεβού

Προσπαθούμε πάντα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας

book me button

Επικοινωνία

Αριστείδης Ν. Μάντακας

Φανερωμένης 5 & Αγαμέμνονος 13

Χολαργός - 15561 - Αθήνα

Τ:2155208452 - Φ:2118003471

Κ:6944770530 - Ε: iatreio@drmantakas.gr

 

Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας

Screenshot 2021-01-22 at 10.33.05 AM.png